Proximus

proximus

Tijdelijke promo van Proximus!

Kies voor een waardebon en krijg een code voor een onmiddellijke korting op je online aankoop. Smartphone aan verlaagde prijs met abonnement gedurende 24 maanden:

Proximus beschikt over het snelste 4G-netwerk en dag na dag blijven zij investeren om u de best mogelijke surfervaring te bieden. Dankzij het internetvolume van de gsm-abonnement kunt u surfen (topsnelheid: 225 Mbps!), een ervaring die vergelijkbaar is met uw wifi-verbinding thuis en van de kwaliteit van het Proximus-netwerk genieten! Het 4G-netwerk bereikt al meer dan 57% van de Belgische bevolking en 96% van de Brusselse bevolking.

Ontdek de nieuwste ProximusPacks! 

Mobilus

Met de Mobilus gsm abonnementen heeft u alle vrijheid en bovendien ontvangt u ongelimiteerd surfvolume voor uw favoriete apps als Facebook, Whatsapp, Snapchat, Instagram en Pokemon Go! Wilt u bellen, surfen en sms’en zonder over uw budget te gaan? Dat is Mobilus FullControl. Combineer nu uw nieuwe iPhone met een Mobilus abonnement!

Tuttimus

Met Tuttimus profiteert u van de extraatjes! Zoals gratis bellen met alle gezinsleden in hetzelfde Pack en een pak meer surfvolume. Bovendien belt u ongelimiteerd al vanaf 25 euro per maand! Voeg daarom uw gsm abonnement toe aan uw pack en profiteer!

Online bestellen:

Bestel online uw favoriete iPhone en haal uw bestelling af in een Proximus Center.
Proximus

– Deze toestellen zijn nergens anders goedkoper!
– Gratis binnen 30 dagen te retourneren
– Voor 23.59uur besteld, morgen gratis bezorgd. Zelfs op zondag.
– Of gratis op te halen bij 1.000+ ophaalpunten
– 2 jaar garantie op je mobiele telefoon
– Snelle en vriendelijke klantenservice
– Klanten geven ons een 9,1/10
– Beste Electronica & Telecom Webshop 2016