iPhone 6S Plus

De iPhone 6S Plus is de allernieuwste iPhone’s van Apple. In vergelijking met de oude iPhone 5S heeft de iPhone 6S een groter scherm, hogere resolutie, snellere processor, betere batterijduur en is hij veel dunner geworden. Daarnaast komt de iPhone 6S met veel nieuwe functionaliteiten zoals het allernieuwste besturingssysteem iOS9, de Homekit en de Healthkit.

iPhone 6

Scherm

De iPhone 6 beschikt over een 4,7 inch retina HD-scherm met een resolutie van 1334 x 750 pixels en de iPhone 6 Plus over een 5,5 inch scherm met resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het mag duidelijk zijn dat wie het 4 inch schermformaat op prijs stelde nu mis grijpt omdat het formaat van de iPhone is toegenomen. Het gemak van het oude formaat was dat je deze altijd gemakkelijk met één hand kon bedienen, nu gaat dat wat moeilijk maar dit heeft Apple opgelost door middel van ‘Apple Reachability’. Door twee keer op de homeknop te tikken schuift de hele scherminhoud naar beneden zodat je deze alsnog met je duim erbij kan. Dit werkt erg goed.

Met de grotere schermen kun je nu nog makkelijker typen en kun je met de iPhone 6 Plus in het homescreen, in Messages en Mail zelfs werken in de landscape mode.

iPhone 6 retina scherm

Prestaties

De iPhone 6 komt met de nieuwste Apple A8 processor die 25% sneller is dan de oudere A7 processor. De telefoon wordt namelijk niet meer heet na lang intensief gebruik en de apps beschikken altijd over de maximale processorkracht. Op draadloos vlak ondersteund de iPhone 6 de nieuwste en snelste Wifi-variant (802.11ac) en 4G met snelheden tot wel 150 Mbit/sec.

iPhone 6 processor

Camera

De camera’s beschikken over een volledig nieuwe sensor met een resolutie van 8 megapixels. Door middel van Focus Pixels in de nieuwe sensor kan de iPhone 6 nu sneller en beter scherp stellen op het te fotograferen object. Dit is een technologie die voorheen alleen te vinden was in professionele digitale spiegelreflexcamera’s. Met de nieuwste camera’s kun je nu ook video opnemen in 1080p met 60 fps (frames per seconden). Daarnaast is het aantal beelden in de slow-motion stand verhoogd van 120 naar 240 fps. Het opnemen van slow-motion kan maximaal op 720p resolutie.

iPhone 6 camera

NFC

Beide iPhones beschikken over NFC. In combinatie met hun nieuwe dienst ‘Apple Pay’, dat een samenwerking is aangegaan met o.a. Visa, MasterCard en een aantal banken, kun je je creditcard en pinpas koppelen aan de Passbook-app en vervolgens betalen in winkels die NFC betalingen ondersteunen.

Apple Pay

iOS 8

Het nieuwe besturingssysteem van Apple biedt biedt een eenvoudigere, snellere en betere gebruikerservaring en nieuwe functies zoals onder andere een nieuw Health App, Family Sharing, iCloud Drive en ondersteuning voor meerdere soorten toetsenborden. Je kunt dus zelf een toetsenbord uit de App Store downloaden en installeren zoals Swype. Het standaard toetsenbord van Apple is ook uitgebreid en kan nu woorden voorspellen. Wanneer je een notificatie krijgt kun je nu ook direct reageren op bijvoorbeeld een binnenkomende smsje of een binnengekomen e-mail gelijk verwijderen of archiveren zonder de app eerste te openen. Ook kun je, om de batterij te besparen, overschakelen op een zwart-wit scherm en staat het accugebruik uitgesplitst per app.

IOS8

iPhone 6S Plus met abonnement bestellen

Wil je de iPhone 6S Plus met een abonnement? De iPhone 6S Plus is nu in prijs verlaagd in combinatie met Base, Proximus, Orange of Telenet abonnement!

Online bestellen

Wil jij liever een los toestel?

– Deze toestellen zijn nergens anders goedkoper!
– Gratis binnen 30 dagen te retourneren
– Voor 23.59uur besteld, morgen gratis bezorgd. Zelfs op zondag.
– Of gratis op te halen bij 1.000+ ophaalpunten
– 2 jaar garantie op je mobiele telefoon
– Snelle en vriendelijke klantenservice
– Klanten geven ons een 9,1/10
– Beste Electronica & Telecom Webshop 2016

Verkoop je mobiel aan GSMLoket